logo deutzly

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Optimaliseer jouw website of webshop voor zoekmachines, zodat je hoger komt in de rankings van o.a. Google Search. Een goede SEO vormt de basis van jouw online marketing strategie. Hierbij draait het namelijk allemaal om de relevantie van jouw website ten opzichte van het gebruikte zoekwoord (van jouw merk). Hoe mooi is het als je extra leads en verkopen behaalt met een organische aanpak (zonder advertenties)?

Benieuwd hoe ik dit doe? Hieronder geef ik een paar aandachtspunten die ik meeneem in mijn aanpak.

AANPAK

*Bij SEO voor een lange termijn bied ik een maandelijkse rapportage, evaluatie en optimalisatie aan.

Heeft jouw website of webshop aandacht nodig en wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie (SEO)? Ik ga graag met je in gesprek!